Wishful Singing  
  Wishful Singing

Nieuwsbrief Wishful Singing Kerst 2013

Kerst met Wishful Singing 

Terwijl Nederland nog in de ban is van de verjaardag van de Sint, wordt achter de schermen druk gewerkt aan de voorbereidingen voor de Kerstconcerten in de maand december! Wishful Singing reist naar Duitsland (Neustadt, Bautzen) en Frankrijk (Parijs), maar zingt het concertprogramma 'It's beginning to look a lot like Christmas' gelukkig ook dichter bij huis: op zondagmiddag 15 december in Abcoude. Mis het niet en bestel hier uw kaarten!
Lees hier meer over het programma.

Dorpskerk, Abcoude
'It's beginning to look a lot like Christmas…'
zondag 15 december, 15:00 uur
meer info

Maar dat is nog niet alles: in het weekend voor Kerst geeft Wishful Singing in samenwerking met pianist Bert van den Brink vier meezingconcerten in de Kleine Zaal van het Concertgebouw in Amsterdam! Deze concerten zijn bedoeld voor iedereen vanaf 6 jaar. In een sfeervol versierde zaal zingen de vijf zangeressen van Wishful Singing kerstmuziek uit heel Europa. En het publiek mag volop meezingen! Bestel hier uw kaarten.

Wees er snel bij, want de kaartverkoop gaat hard!

Concertgebouw, Amsterdam 
O Dennenboom! Meezing-/familieconcert (6+) m.m.v. Bert van den Brink, piano
zaterdag 21 december, 13:30 en 15:30 uur
zondag 22 december, 13:30 en 15:30 uur
meer info

De kerstconcerten zijn mede mogelijk gemaakt door het VSB fonds.


 

Bestel nu de Wishful Christmas Card zonder verzendkosten!

In 2012 had Wishful Singing een droom: het maken van een kerstkaart met een kerst-cd erin. En het lukte om deze droom werkelijkheid te laten worden: mede dankzij de vele donateurs op platform Voordekunst.nl zag de Wishful Christmas Card in december 2012 het levenslicht. Op de cd staan zes kerstliederen die deels speciaal voor Wishful Singing werden gearrangeerd. 

Heeft u de Wishful Christmas Card vorig jaar gemist? Of kunt u zo nog wel 10 mensen verzinnen die ook heel blij zouden zijn met een muzikale kerstgroet? De kaart is ook dit jaar weer te koop om aan al uw dierbaren te versturen! De kaart wordt geleverd met een enveloppe, voor de frankering volstaat één decemberzegel en als u nu bestelt, betaalt u tijdelijk geen verzendkosten! Prijs: vanaf € 5,- (bij grotere aantallen is er een flinke korting).

Klik hier om de Wishful Christmas Card in de webshop te bestellen.
 
 

Vooruitblik: Olympisch Vuur!

Nu de Olympische Winterspelen in Sochi steeds dichterbij komen, nadert voor Wishful Singing de première van het muziektheaterprogramma 'Olympisch Vuur!'. Deze voorstelling is tussen januari en mei 2014 in diverse zalen in Nederland te beluisteren.
In 'Olympisch Vuur!' kruipen de zangeressen van Wishful Singing in de huid van de topsporter en onderzoeken samen met regisseur Saskia Mees, componist/arrangeur Bob Zimmerman en schrijver Ruben van Gogh de raakvlakken tussen sport en muziek.
Een muzikale voorstelling over winnen en verliezen, plezier en fanatisme, doorzetten en opgeven, rivaliteit en verbroedering. Voor iedereen die van sport houdt óf er juist een bloedhekel aan heeft!

Klik hier voor een voorproefje!
 
Speellijst Olympisch Vuur
Zondag 12 januari 2014, 15:00 uur | Cultuurpodium Porgy en Bess, Terneuzen
Zondag 23 februari 2014, 11:00 uur| De Tuin, Leusden
Zondag 9 maart 2014, 14:30 uur | Grote Laverie Koetshuis, Haarzuilens
Zondag 23 maart 2014, 15:15 uur | Philharmonie, Haarlem
Zondag 30 maart 2014, 14:00 uur | Landsmeer
Zondag 6 april 2014, 14:30 uur | Nieuwe Kerk, Den Haag
Zondag 11 mei 2014, 11:00 uur | De Vereeniging, Nijmegen

 

Tel. +31 6 4560 4225
E-mail management@wishfulsinging.nl

Stelt u geen prijs op het ontvangen van nieuwsberichten over Wishful Singing?
Klik hier om u af te melden.