Wishful Singing  
  Wishful Singing

Komend weekend: Wishful Singing zingt 'Olympisch Vuur!' in Amsterdam en Leusden

Aangestoken door het succes van de Nederlandse sporters in Sochi heeft Wishful Singing besloten om een extra uitvoering van haar nieuwste sportieve theaterprogramma 'Olympisch Vuur!' aan de speellijst toe te voegen. Deze voorstelling vindt plaats op de laatste avond voor de sluitingsceremonie van de Spelen: op vrijdag 21 februari om 20.00 in Splendor Amsterdam. Daarna volgt op zondagmorgen 23 februari om 11.00 uur nog een uitvoering in Theater De Tuin in Leusden. Er zijn nog kaarten beschikbaar!

'Olympisch Vuur!' is een voorstelling over winnen en verliezen, plezier en fanatisme, doorzetten en opgeven, rivaliteit en verbroedering. De regie is in handen van Saskia Mees, de teksten zijn van de hand van Ruben van Gogh en componist Bob Zimmerman nam de arrangementen en nieuwe composities voor zijn rekening.

Klik hier voor een trailer van het programma.
En klik hier voor een clip van 'Het doet zo'n pijn', dat Bob Zimmerman speciaal voor Wishful Singing componeerde op een tekst van Ruben van Gogh.

Splendor, Amsterdam
Olympisch Vuur!
vrijdag 21 februari, 20.00 uur 
meer info
Bestel hier je kaarten (NB: Speciale actieprijs voor iedereen onder de 30!)

Theater De Tuin, Leusden
Olympisch Vuur!
zondag 23 februari, 11.00 uur 
meer info
Bestel hier je kaarten

Lukt het niet om komend weekend te komen luisteren? 'Olympisch Vuur!' draait nog t/m mei 2014 in verschillende Nederlandse zalen. Klik hier voor de complete agenda van Wishful Singing.

 

Tel. +31 6 4560 4225
E-mail management@wishfulsinging.nl

Stelt u geen prijs op het ontvangen van nieuwsberichten over Wishful Singing?
Klik hier om u af te melden.