Wishful Singing  
  Wishful Singing

Vier het voorjaar met Wishful Singing!

Een nieuwe lente en een nieuw geluid: in de maand april zingt Wishful Singing drie verschillende programma's in heel Nederland.

Daarnaast zijn we komende zondagochtend, 6 april, rond 10 uur te horen in het Radio4-programma Spiegelzaal, gepresenteerd door Hans van den Boom. Keuze genoeg, dus bestel nu uw kaarten!


Music for 18 Musicians

Aanstaande vrijdag, 4 april gaat de concertmaand van start met het hypnotiserende werk 'Music for 18 Musicians' van Steve Reich. Uitvoerenden zijn Wishful Singing, ASKO|Schönberg en Slagwerk Den Haag.

Van de website van ASKO|Schönberg:

Dit één uur durende werk uit 1976 zorgde voor Reichs definitieve doorbraak. In de eerste minuten duiken meer kolkende harmonieën op dan in het gehele oeuvre van Reich daarvoor.

Reich liet de extreme minimal experimenten en al te rigide faseverschuivingen even rusten en creëerde een bruisende, energieke compositie waarin ieder instrument een hoofdrol lijkt op te eisen. Van de vrouwelijke zangstemmen tot de brommende klarinetten en het opzwepende slagwerk, alles vloeit op zeer transparante wijze in elkaar over. Een hallucinerend vlechtwerk van ritmische pulsen en verkwikkende melodielijnen die de aandacht nooit laten verslappen.

Vrijdag 4 april, 20:15 uur
Muziekgebouw aan 't IJ, Amsterdam
Music for 18 Musicians
meer info
Bestel hier uw kaarten

 

Kings & Queens: Wishful Singing en The Gents

In april viert Wishful Singing samen met vocaal mannenensemble The Gents een feestje rondom ons 200-jarig Koninkrijk der Nederlanden. Het programma 'Kings and Queens' is een ode aan het koningschap met vorstelijke klassieke en lichte muziek. Een vrolijk vocaal partijtje voor zowel koningsgezinde als republikeinse muziekliefhebbers. Twee veelzijdige Nederlandse a cappella topensembles in een unieke samenwerking! Drie concerten: in Rhenen, Groningen en Eindhoven.

Zaterdag 5 april, 20:15 uur
Cunerakerk, Rhenen
Kings & Queens
meer info
Bestel hier uw kaarten

Dinsdag 22 april, 20:15 uur
De Oosterpoort, Groningen
Kings & Queens
meer info
Bestel hier uw kaarten

Zondag 27 april, 12:00 uur
Muziekgebouw Frits Philips, Eindhoven
Kings & Queens
meer info
Bestel hier uw kaarten

 

The Winner Takes it All

Nu de Olympische Winterspelen voorbij zijn, heeft Wishful Singing haar programma 'Olympisch Vuur!' van een nieuwe titel voorzien: 'The Winner Takes it All'. Maar de inhoud is hetzelfde gebleven: een afwisselende en verrassende muziektheatervoorstelling met een sportief tintje. Wishful Singing speelde 'The Winner Takes it All' tot nu toe 6 keer voor een zeer enthousiast publiek, en zal het programma in het komende voorjaar nog twee keer in Nederland uitvoeren, in Den Haag en in Nijmegen. Bent u nog niet wezen luisteren? Grijp dan nu uw kans!

Voor het concert in Den Haag is er een speciale kortingsactie! Zie hieronder bij het overzicht van de data.


Zondag 6 april, 14:30 uur
Nieuwe Kerk, Den Haag
The Winner Takes it All
meer info
Speciale kortingsactie: via deze link kunt u kaarten reserveren met €7,50 korting. En iedereen onder de 27 kan voor €10,- naar binnen (alleen op de dag zelf aan de kassa, legitimatie meenemen).
Als u liever op een andere manier bestelt: dat kan aan de kassa van de Dr Anton Philipszaal en de Nieuwe Kerk (op de dag van het concert) of via het bespreekbureau, telefoonnummer: 070 -88 00 333, beide onder vermelding van de kortingscode ‘Sport’.

Zondag 11 mei, 11:30 uur
De Vereeniging, Nijmegen
The Winner Takes it All
meer info
Bestel hier uw kaarten

Klik hier voor een voorproefje van 'The Winner Takes it All'!

 

Tel. +31 6 4560 4225
E-mail management@wishfulsinging.nl

Stelt u geen prijs op het ontvangen van nieuwsberichten over Wishful Singing?
Klik hier om u af te melden.