Wishful Singing  
  Wishful Singing

Wishful Singing zingt tijdens het Grachtenfestival 


Na een inspirerende buitenlandse tournee en een ontspannen zomerreces geeft Wishful Singing op 21 augustus de aftrap van het nieuwe concertseizoen met een gratis lunchconcert tijdens het Grachtenfestival in Amsterdam. Van de website van het Grachtenfestival:

Wishful Singing brengt in een van de hoogste gebouwen van de Zuidas een programma dat vijf eeuwen muziek bestrijkt. Italiaanse mannen trekken hun beste versiertrucs uit de kast in een Napolitaans liedje uit de 16e eeuw, de liefde wordt op barokke wijze bezongen in een prachtig werk van Alessandro Scarlatti, Adam zorgt voor opschudding in het Paradijs als hij een horloge blijkt te dragen in Time Piece van Paul Patterson en teksten van Shakespeare worden tot klinken gebracht in de voor Wishful Singing gecomponeerde werken van Jetse Bremer. 

Donderdag 21 augustus, 12.30 uur
ITO-Toren, Gustav Mahlerplein 1-99, Amsterdam
toegang vrij
meer info


Terugblik zomertournee

Van eind juni tot en met half juli 2014 was Wishful Singing op reis om concerten te geven in het buitenland.

De reis begon met ons Amerika-debuut: Wishful Singing gaf een drietal concerten in de omgeving van Washington, D.C. tijdens het Serenade! Choral Festival. Maar natuurlijk mocht ook een uitstapje naar het Witte Huis niet ontbreken!
Naast Wishful Singing waren er nog 6 andere koren en ensembles uit onder meer Zimbabwe, Noorwegen, Canada en Tsjechië. Het werd een feest met muziek in allerlei stijlen. Niet alleen tijdens de concerten, maar ook daarbuiten werd er uit volle borst gezongen. Klik hier voor een kort filmpje van het optreden van Wishful Singing in de imposante Strathmore Hall in Bethesda.

Na deze inspirerende tournee volgde nog een aantal concerten in Europa. In Duitsland zongen we in Neustadt i.H., Stocksee en Salzwedel en in Italië zongen we in Bolzano (Bozen) in een prachtig kasteel: Schloss Maretsch.

Zie voor een uitgebreide collectie foto's en filmpjes van onze zomerse avonturen de Facebookpagina van Wishful Singing.

 

Tel. +31 6 4560 4225
E-mail management@wishfulsinging.nl

Stelt u geen prijs op het ontvangen van nieuwsberichten over Wishful Singing?
Klik hier om u af te melden.