Wishful Singing  
  Wishful Singing

Kamermuziekfestival Schiermonnikoog 


In het weekend van 3-5 oktober 2014 reist Wishful SInging naar Schiermonnikoog om te zingen tijdens de 13e editie van het Internationaal Kamermuziekfestival. Ons eerste optreden is op een bijzondere locatie: de veerboot! Van de website van het Festival:

Als opmaat naar het Internationaal Kamermuziekfestival Schiermonnikoog vindt op vrijdagavond 3 oktober in samenwerking met Wagenborg Passagiersdiensten bv een concert plaats op de veerboot. Om 19:30 vaart de boot vanaf Lauwersoog het wad op en gaat daar voor anker. De motor gaat uit en wat volgt is anderhalf uur muziek op drie dekken. Na het concert vaart de boot via Schiermonnikoog (aankomst 21:55 uur) terug naar Lauwersoog om daar rond 22:45 uur af te meren.

Tickets voor het bootoptreden zijn via deze link te verkrijgen.

Op 4 oktober volgen dan nog twee avondoptredens in het Soundbox Paviljoen op het eiland. Klik hier voor meer informatie.


Vrijdag 3 oktober 2014, 19.30 uur
Veerboot Schiermonnikoog, Lauwersoog Haven, Lauwersoog
€ 28
meer info
tickets

Zaterdag 4 oktober 2014, 20.30 uur (avondconcert, 45 min) / 22.30 uur (Late Night, 30 min)
Soundbox Paviljoen, locatie: halverwege de Badweg bij de IJsbaan (6 minuten lopen vanuit het centrum van Schiermonnikoog), Schiermonnikoog
€ 10 (avondconcert) / € 5 (Late Night)
meer info


Exclusief concert: steun Wishful Singing

Op zondagmiddag 5 oktober om 16.00 uur geeft Wishful Singing een exclusief concert in Museum het Grachtenhuis in Amsterdam. Tijdens dit concert laten we niet alleen een gevarieerd concertprogramma horen, maar zullen we ook onze muzikale plannen en dromen voor de toekomst met het publiek delen. Zo beleven wij in 2015 een jubileum en is het onze droom om met hulp van donateurs een nieuwe cd te kunnen realiseren.

Om onze plannen te kunnen verwezenlijken, heeft Wishful Singing de Wishful Fifty in het leven geroepen, een kring van donateurs die willen bijdragen aan de realisatie van onze ambities. Onze bestuursleden zullen hier op 5 oktober graag meer over vertellen.

Draagt u Wishful Singing een warm hart toe en overweegt u om Wishful Singing financieel te steunen in haar artistieke ambities? U kunt uw aanwezigheid doorgeven via het mailadres . Let op: het aantal plaatsen is beperkt, dus meld u tijdig aan.

Wij hopen van harte dat u het leuk vindt dit concert bij te wonen en ontmoeten u graag volgende week zondag. 

Zondag 5 oktober 2014, 16.00 uur
Museum Het Grachtenhuis, Amsterdam
Opgave via 
 

Tel. +31 6 4560 4225
E-mail management@wishfulsinging.nl

Stelt u geen prijs op het ontvangen van nieuwsberichten over Wishful Singing?
Klik hier om u af te melden.