Wishful Singing  
  Wishful Singing

In de nieuwsbrief van 28 november staat een vergissing! Het King&Queens-concert in samenwerking met The Gents is op zaterdag in Den Haag, zoals correct staat vermeld. Op zondag staan we echter niet in Den Haag, maar in De Philharmonie te Haarlem! Hieronder vindt u een verbeterde versie. De eerder verstuurde nieuwsbrief kunt u ongelezen weggooien. Onze excuses voor het ongemak! 

Wishful Singing en The Gents: reprise Kings & Queens met kortingsactie

Wishful Singing en The Gents pakken komend weekend nog twee keer gezamenlijk uit in het programma Kings & Queens; op zaterdag zingen we in Den Haag en op zondag in Haarlem.

Kings&Queens is een bonte hommage aan ons 200-jarige koninkrijk der Nederlanden. Een ode aan het koningschap met vorstelijke muziek van Henry Purcell en Henry VIII, een oud-Hollands Geuzenlied, een hit uit de Lion King en nog veel meer. Een vrolijk vocaal partijtje waar ook republikeinse muziekliefhebbers zeer welkom zijn!

Voor het concert in Den Haag kunt u gebruik maken van een speciale kortingsactie: wanneer u de kortingscode 'Kings' invoert op de bestelpagina of vermeldt bij uw bestelling aan de kassa, krijgt u een korting van €7,- op een eersterangs kaart. U betaalt dan geen €27,-, maar €20,-. Bovendien kan iedereen onder 27 jaar een kaartje kopen voor maar €10,-!

(Instructie online bestellen: voer in het eerste veld van de bestelomgeving eerst de promocode Kings in, en druk op 'go'. Daarna is de een ticket voor de eerste rang met kortingscode te vinden als 4e item in de lijst met tickets)

   

Zaterdag 29 november 2014, 20.15 uur

Nieuwe Kerk, Den Haag
Kings&Queens
€ 27 / € 22 / € 20 /€ 10 (iedereen onder 27 jaar)
meer info & bestellen


Zondag 30 november 2014, 14.30 uur

Philharmonie, Haarlem
Kings&Queens
€ 29,50 / € 26,50 / € 23,50
meer info & bestellen


Meer nieuws van Wishful Singing - cd-opnames en concerten in december

Wishful Singing is al een tijd bezig met de voorbereidingen voor een nieuwe cd. Afgelopen voorjaar namen we al wat stukken op en eind november zullen we de opnames afronden. De verwachte release is in januari 2015. Houd onze website in de gaten voor het laatste nieuws! 

En in december zitten we ook niet stil. Hieronder een overzicht van onze concerten in die periode.

Zondag 7 december 2014, 15.00 uur

Museum Het Grachtenhuis, Amsterdam
Kerstconcert
€ 12 / € 10 / € 6 / € 5
Kaarten te koop aan de kassa van Museum Het Grachtenhuis of online 

Zondag 21 december 2014, 16.30 uur
Huis Bergh, 's-Heerenberg
It's beginning to look a lot like Christmas...
€ 19 / € 16
Meer info & bestellen

Dinsdag 23 december 2014, 11.00 uur
Meezing kerstconcert voor jong en oud ism Bert van den Brink
Muziekgebouw Frits Philips, Eindhoven
€ 10 / € 7,50
Meer info & bestellen

Vrijdag 26 december 2014, 15.00 uur
Kerstconcert i.s.m. Boxmeers Vocaal Ensemble
Kapel van Julie Postel, Boxmeer
€ 15
Meer info & bestellen


Word ook lid van Wishful Fifty!

Uw jaarlijkse schenking van 250,- kost u dankzij de Geefwet maar 87,50! Hoe dit kan leest u hieronder.

Op zondag 5 oktober is met een feestelijk concert de Wishful Fifty gelanceerd. Wishful Fifty is een exclusieve club van schenkers die Wishful Singing helpt haar artistieke ambities te verwezenlijken. Het maken van een jubileum-cd, coaching en regie, het uitgeven van opdrachtcomposities: met uw steun worden de artistieke dromen van Wishful Singing werkelijkheid. En als lid van Wishful Fifty beleeft u het ensemble van dichtbij!

De eerste leden hebben zich inmiddels aangemeld. Daarmee komen onze dromen dichterbij! Maar er is nog ruimte voor nieuwe leden. Wanneer u voor een periode van 5 jaar €250,- per jaar schenkt, bent u lid van Wishful Fifty. Doordat Wishful Singing een ANBI-status heeft, is het in combinatie met de nieuwe Geefwet fiscaal extra voordelig om een gift aan Wishful Singing te doen. Daardoor bent u netto minder verschuldigd, terwijl uw totale schenking aan Wishful Singing hetzelfde blijft. Op onze website leest u meer over deze regeling.

Kiest u er liever voor om vriend van Wishful Singing te worden? Dit bent u al vanaf €25,- per jaar.

Klik hier voor mogelijkheden om Wishful Singing te steunen en voor informatie over schenkingen aan het ensemble. Wilt u Wishful Singing steunen? Download dan hier een schenkingsformulier.

 

Tel. +31 6 4560 4225
E-mail management@wishfulsinging.nl

Stelt u geen prijs op het ontvangen van nieuwsberichten over Wishful Singing?
Klik hier om u af te melden.