Wishful Singing  
  Wishful Singing

Presentatieconcert cd Time Travels op 25 januari 


Het is bijna zover: op 25 januari 2015 verschijnt de nieuwe cd van Wishful Singing! Wishful Singing reist op deze cd met componisten uit tien verschillende landen door vijf eeuwen muziek en zingt in acht verschillende talen, waaronder Sloveens, Arabisch, Hebreeuws en Sanskriet. 

Time Travels - een betere titel kon de nieuwe cd dan ook niet hebben.

Op deze cd laat Wishful Singing een eigen geluid horen: veel van de stukken werden speciaal voor het ensemble geschreven of gearrangeerd. Jetse Bremer schreef voor Wishful Singing een cyclus over de liefde op teksten van Shakespeare, en de Israëlische componist Gideon Efrati componeerde de cyclus Songs of Quest, een cyclus over het verlangen naar vrede met teksten in het Engels, Hebreeuws en Arabisch.

Naast hedendaags repertoire is er op Time Travels ook ruimte voor muziek uit de renaissance en de barok, voor volksmuziek en uiteraard voor close harmony!

Wij nodigen u van harte uit voor het cd-presentatieconcert op zondag 25 januari 2015 in Splendor, Nieuwe Uilenburgerstraat 116 in Amsterdam. Het eerste exemplaar van de cd zal worden uitgereikt aan Joop Daalmeijer, voorzitter van de Raad voor Cultuur.

14.30 uur                              zaal open
15.00 uur                              cd-presentatie
16.00 uur                              borrel + signeersessie

Vanwege de beperkte capaciteit van de zaal horen wij graag uiterlijk donderdag 22 januari 2015 of u komt, en zo ja, met hoeveel personen. U kunt uw aanwezigheid doorgeven per mail aan .

Wij hopen u in Splendor te ontmoeten! 

Webshop

U kunt de cd nu alvast bestellen in de webshop van Wishful Singing. Zodra de cd binnen is, ontvangt u hem in uw brievenbus.
 

Tel. +31 6 4560 4225
E-mail management@wishfulsinging.nl

Stelt u geen prijs op het ontvangen van nieuwsberichten over Wishful Singing?
Klik hier om u af te melden.