Wishful Singing  
  Wishful Singing

Wishful Singing op donderdag 2 april bij Tiende van Tijl


Komende donderdag, 2 april (Witte Donderdag) is Wishful Singing op prime time op televisie te zien en te horen. Op NPO 2 begint om 20.25 uur De Tiende van Tijl, een programma waarin presentator Tijl Beckand klassieke muziek van een modern jasje voorziet. 

Van de website van AVROTROS:

"Door middel van leuke optredens, bijzondere gasten, humor en een aanstekelijk enthousiasme laat Tijl zien dat klassieke muziek wel degelijk rock & roll is!

Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor een voorproefje!


Time Travels in de media & nu ook op iTunes en Spotify


Onze nieuwe cd Time Travels is zeer positief in de pers ontvangen! De cd is vanaf nu ook digitaal te koop bij de iTunes Store, en te beluisteren via Spotify.

Daarnaast is de cd natuurlijk ook nog steeds verkrijgbaar in de webshop van Wishful Singing, 

Speciale kortingsactie: 3 cd's voor €45,- (ipv. €52,50). 


Een aantal citaten uit de tot dusver verschenen recensies over Time Travels:

Klassieke Zaken 2, maart 2015

Een cd voor de muzikale fijnproever, want er wordt fantastisch gezongen: strak en met veel gevoel voor harmonische transparantie en een evenwichtige klank! [...] Wishful Singing mag met recht een van de parels in het Nederlandse vocale landschap genoemd worden.

Zing Magazine, 20 februari 2015

Renaissance, barok, volksmuziek, close harmony en hedendaags repertoire, het komt allemaal voorbij. Geen eenvoudige opgave zou je denken, maar de vijf zangeressen doen het met ogenschijnlijk gemak. Met een heldere klassieke klank, veel gevoel voor taal en ritme, maar vooral met aandacht voor de schoonheid van samenzang laveren zij door het repertoire, dat vaak speciaal voor hen is geschreven of gearrangeerd. [...] Waarom zou je je beperken met zoveel talent?

Nederlands Dagblad, 13 februari 2015

Vijf vrouwen, sopranen, een mezzo-sopraan en twee alten; kan dat wel klinken, mis je niet de stevigheid van mannenstemmen? Niet als het ensemble Wishful Singing heet. Wat deze vrouwen met hun stemmen doen, grenst aan het ongelooflijke. Met evenveel gemak zingen ze een lied van Scarlatti [...] als ‘Yesterday’ van Lennon en McCartney.

Klik hier voor het hele artikel.

HiFi Video Test, april 2015 

Vijf dames zingen a capella, en hoe! Lovende kritieken, en terecht. Eind januari woonde ik de CD-presentatie bij in de A’damse Vondelkerk en was perplex. Wat kan muziek leuk, boeiend en aanstekelijk zijn – en zeker in zo’n setting als deze. Loepzuiver, met humor en zeer gevarieerd. [...] ‘Yesterday’ van Lennon&McCartney is wellicht het meest in het oor springende en uiteraard bekende nummer, maar de variatie is met de zestien andere tracks boeiend genoeg om de hele CD door te kunnen luisteren. En dát is een heel grote verdienste.

 

Tel. +31 6 4560 4225
E-mail management@wishfulsinging.nl

Stelt u geen prijs op het ontvangen van nieuwsberichten over Wishful Singing?
Klik hier om u af te melden.