Wishful Singing  
  Wishful Singing

Maartje van Weegen nieuwe voorzitter Stichting Wishful Singing

Na ruim vijf jaar heeft Pieter Alferink, voorzitter van het eerste uur van de Stichting Wishful Singing, besloten om de voorzittershamer over te dragen. Wishful Singing is zeer verheugd u te kunnen meedelen dat Maartje van Weegen hem als voorzitter op zal volgen.

Wishful Singing dankt Pieter Alferink hartelijk voor zijn warme betrokkenheid, zijn luisterend oor en zijn kundige advies. Wij zijn blij dat hij nog als bestuurslid bij Wishful Singing betrokken zal blijven.

De zangeressen en het bestuur zien uit naar een inspirerende samenwerking met Maartje van Weegen en wensen haar veel succes in haar nieuwe functie.

Meer nieuws van Stichting Wishful Singing

Wishful Singing heeft niet alleen een nieuwe voorzitter, er is ook een nieuwe manager: Barbara Kos. Barbara heeft veel ervaring opgedaan in de financiële sector en is daarnaast een enthousiaste muziekbeoefenaar. Binnen Wishful Singing zal Barbara zich vooral bezig houden met de concertacquisitie. Haar contactgegevens vindt u in de colofon onderaan deze nieuwsbrief.Concertagenda zomer 2015

Er staan weer prachtige concerten op stapel! Wishful Singing zingt concerten in het Overijsselse Hellendoorn, bij een aantal privé-aangelegenheden en in het Duitse Celle. 

Daarnaast is er een heel bijzonder theatraal project tijdens de achtste Koorbiënnale, die dit jaar van 26 juni t/m 5 juli 2015 in Haarlem en Amsterdam plaatsvindt. Van de website van de Koorbiënnale:

"Tijdens deze editie van de Koorbiënnale gaat een droomproject van start: de vijf mannen van het Duitse ensemble amarcord en de vijf vrouwen van het Nederlandse Wishful Singing betreden samen het podium, bijgestaan door gitarist Marc van Vugt en improviserend jazzzangeres Ineke Vandoorn, gechoreografeerd door Sanne van der Put en geregisseerd door Vincent Wijlhuizen.

Samen laten zij zich inspireren door de vooroorlogse ballroom-scene, een muziek- en danscultuur vol heimelijke spanningen, verwachtingen, codes en etiketten. Hun passie voor jazz en bekende standards combineren de musici met nieuw muzikaal materiaal, zingend betreden zij de dansvloer.

Tijdens dit festival komt dit hybride gezelschap voor het eerst samen en presenteert het een informeel work in progress-optreden. De voorstelling wordt verder ontwikkeld in 2016 in o.a. Rotterdam en Leipzig en keert in volgroeide vorm terug naar de Koorbiënnale van 2017. Maar deze voorproef mag u absoluut niet missen!"


Vrijdag 5 juni 2015
Hellendoorn, Oude Kerk
Zomaar een zomeravond
Meer info

Zaterdag 20 juni 2015
Den Haag
Besloten concert

Donderdag 2 juli 2015, 20.30 uur
Haarlem, Grote Zaal Philharmonie
Ballroom Dreams
ensemble amarcord (D)
Wishful Singing (NL)
Marc van Vugt - compositie, gitaar
Ineke Vandoorn - zang
Sanne van der Put - choreograaf
Vincent Wijlhuizen - regisseur
€ 22,- / € 18,- / € 10,-
Meer info
Bestel hier uw kaarten 


Vrijdag 3 juli 2015, 19.30 uur
Celle (D), Kirche "Zum guten Hirten"
Amicus Fidelis

Zaterdag 29 augustus 2015
Wassenaar
Besloten concert

 

Tel. +31 6 4560 4225
E-mail management@wishfulsinging.nl

Stelt u geen prijs op het ontvangen van nieuwsberichten over Wishful Singing?
Klik hier om u af te melden.