Wishful Singing  
  Wishful Singing

Ballroom Dreams in de Koorbiënnale

Wishful Singing (NL), amarcord (D) en Ineke Vandoorn & Marc van Vugt (NL)

Is het een dansend zangspektakel of een zingende dansvoorstelling?

Een unieke samenwerking tussen drie ensembles, een choreografe en een regisseur: dat is Ballroom Dreams

Tijdens de Koorbiënnale 2015 in Haarlem komt dit hybride gezelschap voor het eerst samen en werkt toe naar een presentatie op donderdag 2 juli 2015. De voorstelling wordt verder ontwikkeld in 2016 in o.a. Rotterdam en Leipzig en keert in volgroeide vorm terug naar de Koorbiënnale van 2017. Maar deze voorproef mag u absoluut niet missen!

Uit de nieuwsbrief van de Koorbiënnale:

Laat u verleiden, kom naar Ballroom Dreams!

Over flirten, aantrekken en afstoten, liefkozen en smachten wordt al sinds mensenheugenis gezongen. Van middeleeuwse troubadourslied tot blues-rocksong, van Italiaanse madrigaalkunst tot close-harmony, overal heeft het wel en wee rondom de liefde het hoogste woord.

In Ballroom Dreams komen tal van vocale stijlen langs, allemaal uitgevoerd op wereldtopniveau. Wees getuige van een unieke en spetterende ontmoeting tussen de vijf mannen van vocaal ensemble amarcord (D), de vijf zangeressen van Wishful Singing (NL) en het jazzduo Ineke Vandoorn & Marc van Vugt (NL). Samen laten zij zich inspireren door de vooroorlogse ballroom-scene, een muziek- en danscultuur vol heimelijke spanningen, verwachtingen, codes en etiketten.

Ervaar het zelf op donderdag 2 juli; koop hier uw kaarten!

Donderdag 2 juli 2015, 20.30 uur
Haarlem, Grote Zaal Philharmonie
Ballroom Dreams
ensemble amarcord (D)
Wishful Singing (NL)
Marc van Vugt - compositie, gitaar
Ineke Vandoorn - zang
Sanne van der Put - choreograaf
Vincent Wijlhuizen - regisseur
€ 22,- / € 18,- / € 10,-
Meer info
Bestel hier uw kaarten 


Win kaarten voor Ballroom Dreams

Speciaal voor onze nieuwsbrieflezers mag Wishful Singing een set van 2 kaarten voor Ballroom Dreams verloten! Wilt u kans maken op deze kaarten? Stuur dan uiterlijk maandag 29 juni een mail naar

De gelukkige winnaar ontvangt een bericht per mail.Wishful Singing live op Radio 4 bij Opium

In het kader van het optreden op de Koorbiënnale is Wishful Singing in de komende week live op de radio te horen, in het programma Opium op 4. De uitzending vindt plaats op dinsdag 30 juni vanaf 22.30 uur. In de uitzending treden naast Wishful Singing ook amarcord en Ineke Vandoorn & Marc van Vugt op. Mis het niet!
 Vooruitblik 2015/2016

2015/2016 belooft een prachtig seizoen te worden!

Een tipje van de sluier: in oktober 2015 gaat onze jeugdtheatervoorstelling Hoge Noo(d)t in première, een samenwerkingsverband met Oorkaan en regisseur Dagmar Slagmolen. Met Kerst brengt Wishful Singing Rejoice!, een serie kerstconcerten in samenwerking met Combattimento en Laurens Collegium Rotterdam. Daarnaast staan er allerhande a cappella concerten in binnen- en buitenland op het programma.

Neem alvast een kijkje in onze concertagenda.

Wishful Singing wenst u een goede zomer!

 

Tel. +31 6 4560 4225
E-mail management@wishfulsinging.nl

Stelt u geen prijs op het ontvangen van nieuwsberichten over Wishful Singing?
Klik hier om u af te melden.