Wishful Singing  
  Wishful Singing

Vriendenconcert, concerten Slaapfeestje en Kerst 2015

Vriendenconcert en donateurschap Wishful Singing

Op zondag 1 november vond het tweede Vriendenconcert van Wishful Singing plaats. Het was een hartverwarmende middag, met mooie muziek op een prachtige locatie en een gezellig samenzijn na afloop. Kon u niet bij het concert aanwezig zijn, maar overweegt u wel om Wishful Singing financieel te ondersteunen? Hieronder vertellen wij u graag over de mogelijkheden!

In oktober 2014 zag Wishful Fifty het levenslicht: een exclusief gezelschap van liefhebbers, die de zangeressen van Wishful Singing helpen om hun dromen te realiseren. Onze eerste droom is inmiddels uitgekomen: de enthousiaste leden van Wishful Fifty hebben het mede mogelijk gemaakt om de cd Time Travels op te nemen en uit te brengen. Maar ook voor het nieuwe concertseizoen barst Wishful Singing van de creatieve ideeën. Voor ons nieuwe concertprogramma Meisjes van 30, een ode aan de Nederlandse kleinkunst, is veel repertoire nog niet beschikbaar in een female a cappella arrangement. Voor deze arrangementen, voor het werken met een geschikte regisseur en voor artistieke coaching is geld nodig. Zonder extra financiële ondersteuning van donateurs zouden deze prachtige plannen niet gerealiseerd kunnen worden.

Wij waarderen uw betrokkenheid bij Wishful Singing enorm. Als donateur kunt u het ensemble al vanaf €25,- per jaar financieel ondersteunen en iedere schenking is uiteraard van harte welkom! Maar wat zou het mooi zijn als u zou willen overwegen om lid te worden van Wishful Fifty, een exclusief gezelschap van liefhebbers van Wishful Singing, die bereid zijn vijf jaar lang €250,- per jaar te schenken. Dankzij de ANBI-status van Wishful Singing en de nieuwe Geefwet kost deze schenking u netto slechts €87,50 of €118,75. Hoe dit precies werkt, leest u hier.

Op onze website (klik hier), kunt u het formulier downloaden waarmee u uw schenking kenbaar kunt maken. Wilt u liever dat wij u de formulieren per post opsturen of heeft u vragen, laat het ons dan graag weten via .

Première Slaapfeestje! groot succes

De herfstvakantie 2015 werd ingeluid door een zeer geslaagde première van onze nieuwe kindervoorstelling Slaapfeestje! Deze voorstelling is een samenwerking tussen Wishful Singing, pianist Bert van den Brink , regisseur Saskia Mees en licht- en geluidstechnicus Sjoerd Hogendoorn.
In het komende seizoen zal Slaapfeestje! in totaal nog zes keer in het hele land te horen zijn. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar én hun ouders / verzorgers!


Kom je op ons slaapfeestje?
Moet je wel in je pyjama komen, en niet bang zijn in het donker.
Natuurlijk gaan we niet slapen. Want het monster dat soms door de kamer fietst houdt ons wakker.
Dus we gaan hem pakken. Wij zijn stoer.
Durf jij alle chips uit de keukenkast in je eigen kamer te verstoppen?
Wij wel.
En als je vijf spoken tegelijk ziet, zorg dan dat je niet van het lachen in je pyjamabroek piest.
Wishful Singing geeft het slaapfeestje waar je altijd al van hebt gedroomd!


Speellijst Slaapfeestje!

zondag 8 november 2015, 15.00 uur
De Lawei, Drachten
meer info

zondag 15 november 2015, 14.00 uur
De Doelen, Rotterdam
meer info

zondag 29 november 2015, 11.00 uur
De Toonzaal, Den Bosch
meer info

zondag 17 januari 2016, 15.00 uur
Westvestkerk, Schiedam

zondag 28 februari 2016, 15.30 uur
De Kappen, Haaksbergen

zondag 17 april 2016, 14.30 uur
Philharmonie, Haarlem
meer info

N.B. Slaapfeestje! vervangt dit seizoen de muziekvoorstelling Hoge Noo(d)t, een Oorkaan-productie voor kinderen vanaf 6 jaar met Wishful Singing. Helaas kon Hoge Noo(d)t in de geplande repetitieperiode niet gemaakt worden wegens een hersenschudding van regisseur Dagmar Slagmolen. In seizoen 2016-2017 zal Hoge Noo(d)t alsnog in première gaan!


December 2015: Rejoice! en andere prachtige muziek

Energiek, stijlbewust en vurig! Wishful Singing brengt in december 2015 samen met Combattimento, vier jonge topsolisten en het Laurens Collegium Rotterdam een sprankelend en afwisselend kerstprogramma vol muzikale hoogtepunten uit de barok.

Rejoice! is een wondermooie mix van uitbundige juichende werken en melancholisch verstilde muziek. De musici laten onder andere een prachtige uitvoering horen van het eerste Cantate uit het beroemde Weihnachtsoratorium van Bach en adembenemende aria’s uit de Messiah van Händel. Wishful Singing zingt een aantal schitterde a cappella werken. Rejoice! wordt toepasselijk afgesloten met een jubelend Gloria in Excelsis Deo van Johann Sebastiaan Bach. Een feestelijk slot van een prachtig uitgelichte kerstvoorstelling.

Maar ook aan de jonge luisteraars is gedacht: op zondag 13 december 2015 brengt Wishful Singing in Naarden een reprise van O Dennenboom!, een meezingconcert voor jong en oud met medewerking van Bert van den Brink, piano.

Ten slotte is Wishful Singing op 28 december te horen tijdens PAN 12, het minifestival van het Calefax Rietkwintet in het Muziekgebouw aan het IJ. Warm aanbevolen!

Speellijst december 2015

O Denneboom! meezingconcert voor jong en oud
zondag 13 december 2015, 14.30 uur
Grote Kerk, Naarden
meer info

Rejoice!
donderdag 17 december, 20.00 uur en 22.00 uur
Laurenskerk, Rotterdam
meer info

Rejoice!
vrijdag 18 december, 20.15 uur
Oosterpoort, Groningen
meer info

Rejoice!
dinsdag 22 december, 20.00 uur
Orpheus, Apeldoorn
meer info

Rejoice!
donderdag 24 december, 20.15 uur
Paradiso, Amsterdam
meer info

PAN 12 (festival van Calefax)
maandag 28 december, 19.30 uur
Muziekgebouw aan 't IJ, Amsterdam
meer info

 

Tel. +31 6 4560 4225
E-mail management@wishfulsinging.nl

Stelt u geen prijs op het ontvangen van nieuwsberichten over Wishful Singing?
Klik hier om u af te melden.