Wishful Singing  
  Wishful Singing

I'm dreaming of a white Christmas...

Met het natte, druilerige weer van de afgelopen dagen zou je haast vergeten dat het al december is... Gelukkig heeft Wishful Singing deze maand veel moois in petto om het kerstgevoel te vergroten! Voor jong en oud, er is voor elk wat wils. Ook vindt u in deze nieuwsbrief een speciale cd-aanbieding en brengen wij één van de donateurs van Wishful Fifty voor u in beeld. Wishful Singing wenst u een mooie, rustige en muzikale decembermaand!

O Denneboom!

Zin om al zingend in de kerststemming te komen? Kom dan aanstaande zondag, 13 december, met de hele familie naar de Grote Kerk in Naarden! 

Om 14.30 uur zingt Wishful Singing op deze monumentale locatie samen met pianist Bert van den Brink O Denneboom!, een meezingconcert voor jong en oud.

Er zijn nog kaarten beschikbaar! Ga naar de website van de Stadhuisconcerten of stuur direct een mail naar  om kaarten te reserveren.

Uit het persbericht van de Stadhuisconcerten:

"Twee jaar geleden zag ik een geweldig concert door Wishful Singing. Wat zij brachten was een kerstconcert speciaal voor kinderen, met herkenbare kerstliedjes die ook konden worden meegezongen", vertelt Welmoet Kok, secretaris van de Stadhuisconcerten enthousiast. "Wat me toen opviel was de combinatie van een zeer hoog muzikaal niveau en een relaxte sfeer. Het programma was volledig gericht op de doelgroep, kinderen van de basisschool. Zij genoten zichtbaar en hoorbaar van het programma en ook de ouders en grootouders in de zaal hadden een mooie muzikale middag.
Het programma heet ’O Denneboom’ en dat geeft precies weer wat je kunt verwachten: klassieke kerstliedjes die iedereen kent. Het leuke aan dit concert is dat de vijf zangeressen precies weten hoe ze iedereen actief kunnen laten meedoen. Volwassenen hebben vaak enige schroom om vrijuit te zingen, maar de aanstekelijke manier waarop Wishful Singing het aanpakt, maakt dat die gereserveerdheid volledig verdwijnt."


Speciale kerstactie: bestel de Wishful Christmas Card met flinke korting!

Veel van de trouwe fans van Wishful Singing kennen hem al: de Wishful Christmas Card. Een fraaie kerstkaart om aan al uw vrienden te versturen. Maar het is niet zomaar een kerstkaart: elke kaart bevat een Wishful Singing-cd met zes prachtige kerstnummers en wordt geleverd met een bijpassende enveloppe. De ideale manier om een kerstgroet en een klein cadeautje te combineren!

Heeft u uw kerstkaarten al verstuurd? We hebben voor u een mooie kerstaanbieding in de webshop

1 voor € 5,-
5 voor € 20,-
20 nu van € 75,- voor € 65,-!

Inclusief enveloppen, excl. verzendkosten

Bent u nog op zoek naar een kerstcadeautje voor uw kinderen of kleinkinderen? In de webshop vindt u ook Zevensprong, de nieuwe cd van Wishful Singing. Prachtige muziek voor jongere en oudere kinderen, begeleid door pianist Bert van den Brink. Te koop voor € 10,-.

Van onze Facebookpagina:

"Ik heb ‘m aangeschaft en al stiekem beluisterd voordat hij aanstaande zaterdag in de schoen van mijn dochter belandt. En ik moet zeggen: Aanradertje!"


December 2015: Rejoice! en andere prachtige muziek

Energiek, stijlbewust en vurig! Wishful Singing brengt in december 2015 samen met Combattimento, vier jonge topsolisten en het Laurens Collegium Rotterdam een sprankelend en afwisselend kerstprogramma vol muzikale hoogtepunten uit de barok.

Rejoice! is een wondermooie mix van uitbundige juichende werken en melancholisch verstilde muziek. De musici laten onder andere een prachtige uitvoering horen van het eerste Cantate uit het beroemde Weihnachtsoratorium van Bach en adembenemende aria’s uit de Messiah van Händel. Wishful Singing zingt een aantal schitterde a cappella werken. Rejoice! wordt toepasselijk afgesloten met een jubelend Gloria in Excelsis Deo van Johann Sebastiaan Bach. Een feestelijk slot van een prachtig uitgelichte kerstvoorstelling.

Klik hier voor de trailer!

donderdag 17 december, 20.00 uur en 22.00 uur
Laurenskerk, Rotterdam
meer info

vrijdag 18 december, 20.15 uur
Oosterpoort, Groningen
meer info

dinsdag 22 december, 20.00 uur
Orpheus, Apeldoorn
meer info

donderdag 24 december, 19.30 uur
Paradiso, Amsterdam
meer info


Steun Wishful Singing en word lid van Wishful Fifty

In de afgelopen nieuwsbrief heeft u kunnen lezen over Wishful Fifty, een exclusief gezelschap van liefhebbers van Wishful Singing, die de zangeressen van Wishful Singing helpen om hun artistieke ambities te realiseren. Tijdens ons donateursconcert op 1 november 2015 heeft zich opnieuw een aantal donateurs bij Wishful Fifty aangesloten. Wishful Singing streeft ernaar om in totaal vijftig donateurs aan zich te binden om alle artistieke doelstellingen te kunnen realiseren. 

Draagt u Wishful Singing een warm hart toe en overweegt u om Wishful Singing financieel te ondersteunen? Op onze website vindt u alle informatie over de mogelijkheden!

Donateur in beeld: Sjoerd van den Berg

"Muziek en speciaal zang is voor mij het ultieme voedsel voor de ziel. Al mijn hele leven lang! Zelf heb ik ooit gezongen in het koor van de St. Janskathedraal in 's-Hertogenbosch. Later heb ik als directielid van het Koninklijk Concertgebouworkest 30 jaar lang het voorrecht gehad om van mijn passie mijn werk te maken. Nu, na mijn pensionering, is het een voorrecht als bestuurslid betrokken te zijn bij diverse culturele instellingen zoals het Internationaal Vocalisten Concours en Wishful Singing. Ik geniet van de spontaniteit, de professionaliteit en vooral de kwaliteit van deze vijf charmante dames! Elk optreden is weer een belevenis en nodigt uit tot meer. Ik hoop dat hun glans nog lang zal stralen en beveel het lidmaatschap van Wishful Fifty daarom van harte bij u aan."

 

Tel. +31 6 4560 4225
E-mail management@wishfulsinging.nl

Stelt u geen prijs op het ontvangen van nieuwsberichten over Wishful Singing?
Klik hier om u af te melden.