Wishful Singing  
  Wishful Singing

Nieuwsbrief maart 2016

Wishful Singing bij Opium op 4 gemist?

Op 9 maart zong Wishful Singing bij Opium op 4, live vanuit VondelCS in Amsterdam. Heeft u de uitzending gemist? Via deze link is de uitzending terug te luisteren. Wishful Singing zingt op 5'22, 24'28 en 48'28.Agenda komende concerten 

Vrijheid

Op de dinsdag na Pasen even iets anders dan Bach? Kom dan op dinsdag 29 maart naar Theater De Vest in Alkmaar voor een avond onvervalste a cappella rondom het thema vrijheid.

dinsdag 29 maart 2016, 20.15 uur
De Vest, Alkmaar

meer info

Slaapfeestje!

Op zondag 17 april klinkt de kindervoorstelling Slaapfeestje! voor de laatste keer in dit seizoen, in de Philharmonie te Haarlem. Mis het niet!
Slaapfeestje!, een samenwerking tussen Wishful Singing, pianist Bert van den Brink, regisseur Saskia Mees en licht- en geluidstechnicus Sjoerd Hogendoorn, ging in oktober 2015 in TivoliVredenburg in première en is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar én hun ouders / verzorgers. 

Kom je op ons slaapfeestje?
Moet je wel in je pyjama komen, en niet bang zijn in het donker.
Natuurlijk gaan we niet slapen. Want het monster dat soms door de kamer fietst houdt ons wakker.
Dus we gaan hem pakken. Wij zijn stoer.
Durf jij alle chips uit de keukenkast in je eigen kamer te verstoppen?
Wij wel.
En als je vijf spoken tegelijk ziet, zorg dan dat je niet van het lachen in je pyjamabroek piest.
Wishful Singing geeft het slaapfeestje waar je altijd al van hebt gedroomd!

zondag 17 april 2016, 14.30 uur
Philharmonie, Haarlem

meer info


Projecten en reisplannen 2016

Zelden heeft Wishful Singing zo'n afwisselend jaar voor de boeg gehad als in 2016! In het verschiet liggen o.a. mooie concertreizen, samenwerkingen met inspirerende collega's en een nieuwe muziektheatervoorstelling voor kinderen.

Wishful Singing gaat op reis naar Duitsland (mei, oktober en december), Hongarije (juli), Zwitserland (november), en Japan (december).

In het voorjaar neemt Wishful Singing samen met het Boxmeers Vocaal Ensemble een kerst-cd op, die in november 2016 zal worden gepresenteerd.

Begin oktober 2016 vindt de uitgestelde première van de Oorkaan-voorstelling Hoge Noo(d)t plaats (op zondag 2 oktober in TivoliVredenburg), met daarop volgend een serie concerten door heel Nederland.

In november 2016 brengt Wishful Singing met ASKO|Schönberg en Slagwerk Den Haag Steve Reichs Music for 18 Musicians op de planken.

In december luidt Wishful Singing het jaar opnieuw in feestelijke barokstemming uit met een sprankelende serie kerstconcerten samen met Combattimento.


Kortom, veel om naar uit te zien. We houden u op de hoogte via onze concertagenda en onze Facebookpagina!

Steun Wishful Singing en word lid van Wishful Fifty

In de afgelopen nieuwsbrief heeft u kunnen lezen over Wishful Fifty, een exclusief gezelschap van liefhebbers van Wishful Singing, die de zangeressen van Wishful Singing helpen om hun artistieke ambities te realiseren. Tijdens ons donateursconcert op 1 november 2015 heeft zich opnieuw een aantal donateurs bij Wishful Fifty aangesloten. Wishful Singing streeft ernaar om in totaal vijftig donateurs aan zich te binden om alle artistieke doelstellingen te kunnen realiseren. 

Draagt u Wishful Singing een warm hart toe en overweegt u om Wishful Singing financieel te ondersteunen? Op onze website vindt u alle informatie over de mogelijkheden.

 

Tel. +31 6 4560 4225
E-mail management@wishfulsinging.nl

Stelt u geen prijs op het ontvangen van nieuwsberichten over Wishful Singing?
Klik hier om u af te melden.