Wishful Singing  
  Wishful Singing

Nieuwsflits

Wishful Singing brengt Hommage aan Herman Finkers

In het DeLaMar Theater in Amsterdam brachten bevriende artiesten afgelopen maandagavond een feestelijke hommage aan de 61-jarige cabaretier Herman Finkers, die zelf eregast was.

Comédienne Brigitte Kaandorp presenteerde de avond en kondigde een keur aan artiesten op ludieke wijze aan. Optredens van gerenommeerde kunstenaars als Jenny Arean, Freek de Jonge, Claudia de Breij, Hans Dorrestijn en Karin Bloemen maakten de avond tot een groot feest.

En in de rij van deze artiesten opende Wishful Singing de avond met een aangepaste versie van Mister Sandman (Herman Finkeeeeers, zing 'ns een zin!).


Daarnaast bracht het ensemble samen met Brigitte Kaandorp een ode aan Herman en zijn geliefde Twente. En omdat Herman Finkers een groot liefhebber en kenner is van Gregoriaanse muziek zong Wishful Singing na de pauze ook nog twee gezangen, passend bij 6 juni, de naamdag van Sint Norbertus


Het eerbetoon aan Herman vond plaats in het kader van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Dat bracht eerder hommages aan onder anderen Ramses Shaffy, Liesbeth List en Freek de Jonge. Vorig jaar werd Paul van Vliet in het zonnetje gezet ter gelegenheid van zijn tachtigste verjaardag.

Wij hebben genoten van deze avond! En goed nieuws: Herman Finkers en Wishful Singing bereiden sinds een paar maanden samen een zeer bijzonder project voor waar we u binnenkort graag meer over vertellen. Houd onze nieuwsbrief dus in de gaten! 


Voor wie nog meer wil lezen over deze avond, klik op deze link:

Helpt u mee om de naamsbekendheid van Wishful Singing te vergroten? Deel het fotoverslag van deze avond met uw netwerk, bijvoorbeeld via Facebook of Twitter!  

Fotoverslag Hommage, © Jaap Reedijk

  


Komende concerten Wishful Singing

zaterdag 25 juni 2016, 20.00 uur
Zomerconcert
Grote Kerk, Blokzijl
meer info

18-22 juli 2016
Tournee Hongarije
Kecskemét en Iszkaszentgyörgy (HU)


Het werk van Wishful Singing wordt mede mogelijk gemaakt door de schenkers van Wishful Fifty. Draagt u Wishful Singing een warm hart toe en overweegt u om Wishful Singing financieel te ondersteunen? Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden.

 

Tel. +31 6 4137 3189
E-mail management@wishfulsinging.nl

Stelt u geen prijs op het ontvangen van nieuwsberichten over Wishful Singing?
Klik hier om u af te melden.