Wishful Singing  
  Wishful Singing

Nieuwsbrief juli 2016

Met de zomervakantie voor de deur pakt Wishful Singing voor de laatste keer van het seizoen de koffers in voor een korte tournee naar Hongarije. Van 18-22 juli zijn we daar om twee concerten en een masterclass aan de Kodály Summer School in Kecskemét te geven.

Meteen na de reis naar Hongarije begint voor Wishful Singing de vakantie. In deze nieuwsbrief vertellen we over onze vriendenstichting Wishful Fifty, maken we de datum voor het jaarlijkse donateursconcert bekend, kijken we alvast vooruit naar het nieuwe concertseizoen en laten we een donateur van het eerste uur aan het woord.


Save the date: 13 november 2016

Anderhalf jaar na de oprichting in 2014 is Wishful Fifty, een exclusief gezelschap van liefhebbers van Wishful Singing, op de helft van het gedroomde aantal leden.
Dankzij de steun van de gevers van Wishful Fifty kan Wishful Singing haar artistieke dromen verwerkelijken. Dromen zoals de totstandkoming van de jubileum-cd Time Travels, nieuwe composities en arrangementen. Ook voor de komende tijd heeft Wishful Singing weer veel mooie plannen, die mede dankzij onze vrienden van Wishful Fifty gerealiseerd kunnen worden.

Bent u benieuwd naar die plannen? Bent u misschien één van de nieuwe leden van Wishful Fifty? Wilt u het ensemble van dichtbij meemaken?

Reserveer dan nu alvast zondagmiddag 13 november 2016 in uw agenda voor ons exclusieve vriendenconcert in Amsterdam.

Als u bij dit concert aanwezig wilt zijn kunt u ons een sturen. Wij sturen u dan t.z.t. een persoonlijke uitnodiging.

Wilt u nu alvast meer informatie over de mogelijkheden om toe te treden tot Wishful Fifty, kijkt u dan eens op www.wishfulsinging.nl/steunons.


In het seizoen 2016-2017...

... reist Wishful Singing naar Duitsland, Zwitserland, Japan, Luxemburg en Spanje (Barcelona);

... gaat onze Oorkaan-voorstelling Hoge Noo(d)t (muziektheater voor kinderen vanaf 6 jaar, regie: Dagmar Slagmolen) in première, met daarop volgend een serie concerten door heel Nederland;

... werken we samen met ASKO|SchönbergSlagwerk Den HaagCombattimento en amarcord;

... geven we een nieuwjaarsconcert in het Concertgebouw in Amsterdam, live uitgezonden op Radio 4;

... en geven we natuurlijk vele concerten in kamermuziekseries door heel Nederland!

Voor een overzicht van al onze concerten, zie de concertagenda op onze website.


Donateur in beeld

Marijn Mijnders (violiste) is tweede concertmeester van het Koninklijk Concertgebouworkest, waar zij al 27 jaar speelt.

"Als door een zonnestraal aangeraakt... zo voelde ik mij nadat ik voor het eerst een concert van Wishful Singing had bijgewoond.
Sindsdien is hun belang eigenlijk ook een beetje het mijne. De voortgang en ontwikkeling van dit zeer professionele en muzikale vijftal
 steun ik dan ook graag.

Met hun vrolijke charme brengen zij hun publiek harmonie en schoonheid, waar nodig met ernstige diepgang, maar ook met veel gevoel voor humor. 

Het ontwikkelen van het initiatief Wishful Music Education is een belangrijk gebaar naar de wegkwijnende muzikale toekomst van kinderen, wat vanzelfsprekend ook mijn volledige support heeft."

 

Tel. +31 6 4137 3189
E-mail management@wishfulsinging.nl

Stelt u geen prijs op het ontvangen van nieuwsberichten over Wishful Singing?
Klik hier om u af te melden.