Wishful Singing  
  Wishful Singing

Première Hoge Noo(d)t nadert!

Het nieuwe concertseizoen is begonnen! Wishful Singing heeft in de afgelopen weken samen met regisseur Dagmar Slagmolen en componist/arrangeur Jan Pieter Koch druk gewerkt aan de kindervoorstelling Hoge Noo(d)t (6+), een productie in samenwerking met Oorkaan. Afgelopen vrijdag was er een veelbelovende try-out in Theater Mozaiek in Amsterdam voor 70 enthousiaste schoolkinderen.
Benieuwd naar het verhaal van de voorstelling over een overdreven propere juf die door de wc spoelt en in een magische modderwereld terechtkomt? Klik dan hier.
Hieronder een kleine foto-impressie...

    

    

De première van Hoge Noo(d)t is op zondag 2 oktober in TivoliVredenburg. Maar helaas is deze al helemaal uitverkocht! Komt u bij één van de andere voorstellingen luisteren? Deze zijn in Drachten (23 oktober), Rotterdam (20 november), Leusden (8 januari), Middelburg (22 februari) en Enschede (5 maart). Én in twee weekends in januari in Luxemburg! Kijk voor de complete speellijst op de website van Oorkaan of op onze eigen concertagenda


Missa in Mysterium met Herman Finkers

Op zondag 9 oktober, 16.00 uur, vindt er in de St. Plechelmusbasiliek in Oldenzaal een experiment plaats. Het initiatief is van cabaretier Herman Finkers die ook de regie voor z’n rekening neemt. Met cabaret heeft het echter niets van doen; het is een serieuze aangelegenheid. Er wordt die 9e oktober een hoogmis opgevoerd die van A tot Z wordt gezongen, inclusief de lezingen; geheel in het Latijn en de muziek is gregoriaans, slechts af en toe onderbroken door een meerstemmig (Latijns) gezang.

Wishful Singing zal tijdens deze mis samen met een voor de gelegenheid samengestelde professionele mannenschola het muzikale aandeel voor haar rekening nemen.

Aan de kerkgangers wordt gevraagd om een flink deel van de Gregoriaanse gezangen mee te zingen. Men kan zich voorbereiden door te kijken naar het oefenfilmpje, dat op de site missainmysterium.nl te vinden is.

De kerk is al helemaal vol, maar speciaal voor onze nieuwsbrieflezers hebben wij 2 x 2 kaarten achter kunnen houden. Wilt u graag aanwezig zijn? Stuur ons dan een email (). U ontvangt voor 1 oktober bericht als er kaarten voor u zijn.

Wishful Singing bij Podium Witteman

In het kader van de Missa in Mysterium zal Wishful Singing komende zondag, 25 september, live te zien en te horen zijn in het programma Podium Witteman (18.10 uur op NPO2) met Herman Finkers als tafelgast.Helpt u de groep van 50 donateurs van Wishful Fifty compleet te maken?

Op zondag 13 november 2016 is er om 15.30 uur een exclusief concert voor donateurs van Wishful Fifty in Museum Het Grachtenhuis in Amsterdam. Al twee jaar hebben wij op deze prachtige locatie concerten gegeven voor de leden van Wishful Fifty, liefhebbers van Wishful Singing die ook financieel iets extra's willen bijdragen. Wishful Fifty is inmiddels over de helft van het aantal donateurs!

Bent u nog geen donateur, maar bent u geïnteresseerd om Wishful Fifty compleet te maken en zo Wishful Singing verder te helpen bij het verwerkelijken van haar artistieke dromen? Dan nodigen wij u van harte uit voor dit bijzondere optreden. Meldt u zich aan via een mailbericht aan .

Wilt u nu alvast meer informatie over de mogelijkheden om toe te treden tot Wishful Fifty, kijkt u dan eens op www.wishfulsinging.nl/steunons.
 

Tel. +31 6 4137 3189
E-mail management@wishfulsinging.nl

Stelt u geen prijs op het ontvangen van nieuwsberichten over Wishful Singing?
Klik hier om u af te melden.