Als hij straks klaar is en hij staat bij mij in de boekenkast, is het de mooiste gregoriaanse cd die ik ken.

– Herman Finkers

Over de cd

Vanaf het moment dat we voor het eerst met het Gregoriaans in aanraking kwamen, werden we geraakt door de magie en de eenvoud ervan. De muziek bleek ons op het lijf geschreven: ze is rijk en expressief en weet ons telkens opnieuw te verrassen. Onze liefde voor het Gregoriaans bracht ons in contact met Herman Finkers, die bekend staat om zijn bevlogenheid voor en kennis van het gregoriaanse repertoire. De samenwerking met Herman Finkers mondde uit in het project Missa in Mysterium, een Latijnse hoogmis in de Plechelmusbasiliek in Oldenzaal, van A tot Z gezongen en in een regie van Herman Finkers. Op kerstavond 2016 zond de KRO de Missa in Mysterium uit op televisie. De reacties daarop waren zo overweldigend dat er een vervolg moest komen: In Mysterium, een cd met hoogtepunten uit het gregoriaanse repertoire.

Uw steun

Helpt u ons alstublieft bij de totstandkoming van deze cd. Het repertoire is in het voorjaar al opgenomen, maar de financiering is nog niet rond. De opnames worden in fases gemixt en de cd’s geperst. Het cd-ontwerp wordt gemaakt door een grafisch vormgever en de teksten worden vertaald door kenners van het Latijn. Uw bijdrage zorgt ervoor dat de cd er daadwerkelijk kan komen en de aandacht krijgt die hij verdient. Uiteraard ontvangt u een passende tegenprestatie voor uw gift!

 

Donaties

U geeft € 35,-

U krijgt de nieuwe cd ‘In Mysterium’ uiterlijk vrijdag 10 november 2017 gesigneerd per post thuisgestuurd.

U geeft € 50,-

U ontvangt twee concertkaartjes voor het cd-presentatieconcert (m.m.v. Herman Finkers) op zondagmiddag 5 november 2017 (15.00 uur, Dominicuskerk Amsterdam) & één cd.

U geeft € 100,-

U ontvangt twee concertkaartjes voor het cd-presentatieconcert (zondag 5 november 2017, 15.00 uur, Dominicuskerk Amsterdam) & drie cd’s (leuk om cadeau te geven).

Wilt u meer doneren? Informeer dan naar de mogelijkheden: Lieven Cooiman, zakelijk leider, lieven@wishfulsinging.nl / 06 – 2470 3702

Stichting Wishful Singing heeft een ANBI-status.

Ons doel voor de nieuwe cd

€7005,-

Ja, ik wil graag doneren!

En ik help Wishful Singing met het realiseren van de nieuwe cd
  • € 0,00
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Gregoriaans kun je op heel veel verschillende manieren zingen. Wat ik verreweg de mooiste stijl vind is hoe Wishful Singing het doet. Heel semiologisch, heel precies wetenschappelijk verantwoord, en toch heel naturel en vloeiend. Het beste van twee werelden.

– Herman Finkers
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten